Bereikbaarheid Prinsentuin Oudenbosch

Vrijdag 25 augustus 2017 -

Werkzaamheden Doorgaande Route Oudenbosch

Werkzaamheden centrum
De werkzaamheden in het centrum van Oudenbosch zijn begonnen! In de Pastoor Hellemonsstraat is de verharding opgebroken en de verkeerslichten zijn weggehaald. De eerste twee dagen hebben verkeersregelaars het verkeer waar dat nodig was geholpen met de omleidingen. Inmiddels weet het verkeer nu goed de weg. Na de Pastoor Hellemonsstraat gaan we verder met de Markt in twee richtingen. Richting Hoeven naar de Ste Bernaertsstraat en richting Oud Gastel naar de Zandeweg. Onderstaand kaartje (via www.doorgaanderouteoudenbosch.nl kunt u dit vergroten) geeft aan waar we wanneer aan het werk zijn. De Fenkelstraat, Prof. Van Ginnekenstraat en omgeving blijven tijdens fase 1, 2 en 3 bereikbaar via de kruising Molenstraat. Vanaf fase 4 zijn deze straten bereikbaar via de Pastoor Hellemonsstraat en het gedeelte van de Markt dat dan klaar is. Een kaartje met de omleidingsroutes vindt u op www.doorgaanderouteoudenbosch.nl bij het onderdeel documenten.

Oudenbosscheweg/Kuivezand
De werkzaamheden aan Kuivezand duren nog tot vrijdag 6 oktober. Daarna is ook deze weg weer open voor het verkeer.

Bosschendijk/Nijverheidsweg
Op woensdag 27 september zijn (iets eerder dan gepland) ook de werkzaamheden aan de Bosschendijk bij de kruising met de Nijverheidsweg gestart. Deze werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Aansluitend wordt de rotonde bij de Velletriweg aangepakt. Deze werkzaamheden duren ongeveer vijf weken. (Vracht)autoverkeer kan via rijplaten en tijdelijke verkeerslichten de werkzaamheden continu passeren. Voor fietsers is een omleiding ingesteld. Een kaartje hiervan vindt u op www.doorgaanderouteoudenbosch.nl bij het onderdeel documenten.

Wij streven er naar zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor weggebruikers en inwoners. Helaas kan dit niet altijd worden voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aangepaste busroute/bushaltes
Tijdens de werkzaamheden in het centrum rijdt Arriva (lijn 311) een aangepaste route die tussendoor ook nog verandert. Tijdens fase 1 tot en met 3 is dit: Bosschendijk – Stationsstraat – Parklaan – Vaartweg – Rondweg. Zodra de werkzaamheden aan de Oudenbosscheweg/Kuivezand klaar zijn, wordt de route: Bosschendijk – Stationsstraat – Parklaan – Molenstraat – Zandeweg – Kuivezand. De meest actuele informatie over de route en de gewijzigde bushaltes vindt u op www.arriva.nl > reisinformatie > omleidingen & stremmingen > Noord-Brabant > lijn 311. Ook voor de lijnen 611, 210, 610 en 211 geldt een aangepaste route met vervangende haltes.

Meer informatie
Actuele informatie over de wegwerkzaamheden en bereikbaarheid vindt u op www.doorgaanderouteoudenbosch.nl of via de Doorgaande Route Oudenbosch app. U vindt de app in de App Store en in de Google Play Store.